Mijn gegevens

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met me op. Ik doe mijn best om je zo snel mogelijk te beantwoorden, maar altijd binnen 14 dagen.

info@jufbonnie.nl


Algemene voorwaarden

Op de producten en service van mijn webshop zijn de wettelijke verplichte algemene voorwaarden van toepassing. 

Algemene voorwaarden

Hieronder heb ik de belangrijkste voorwaarden in wat makkelijker te lezen Nederlands gezet. Let wel: aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleed!

  • Ik heb een nauwkeurige omschrijving bij de producten die ik lever, zodat jij zo precies mogelijk weet wat ik verkoop. De plaatjes en foto’s van mijn producten zijn ook zo nauwkeurig mogelijk. Mijn product is handgemaakt, er kunnen dus (kleine) verschillen zitten tussen de foto’s en het geleverde product.
  • De in het aanbod van producten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  • Ik sta er voor in dat mijn producten voldoen aan de vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Kortom, ik lever een bruikbaar product, die gelijk is aan de omschrijvingen. Let wel; mijn product is handgemaakt, er kunnen dus (kleine) verschillen zitten tussen de foto’s op de website en het geleverde product.
  • Wanneer jij mijn aanbod hebt aanvaard (je hebt dus wat bij mij besteld), ontvang je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. Zolang je nog geen ontvangstbevestiging hebt ontvangen, kun je de bestelling annuleren.
  • Wanneer je een ontvangstbevestiging van mij hebt ontvangen, ontvang je je bestelling zo spoedig mogelijk (ik doe mijn best elke bestelling in een week te leveren), maar altijd binnen 30 dagen. Mocht door omstandigheden de bestelling vertraging opleveren, meld ik dit binnen 30 dagen na je bestelling. Je mag dan de bestelling kosteloos annuleren, je krijgt dan zo snel mogelijk je geld teruggestort op je rekening.
  • Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Deze tijd gaat in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd behoor je zorgvuldig om te gaan met het product, natuurlijk mag je alles uitpakken, nakijken en uitproberen.
  • Mocht je besluiten het product retour te sturen, moet dit gebeuren binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Alleen de kosten van de verzending komen voor jouw rekening. Zodra ik het product retour heb ontvangen (of zodra ik een bewijs heb dat je het product retour hebt gestuurd), betaal ik binnen 14 dagen het geld van de bestelling terug.