School: dagritme

Dagritmekaarten peuters en kleuters - horizontaal   MET AANVULLINGEN!

Ik ben weer eens lekker bezig geweest met de originele, horizontale dagritmekaarten! Eerst heb ik een aanvulling gemaakt op de feesten en heb ik een kaart voor het Ramadanfeest en het Offerfeest gemaakt. Ook vind je nu een kaart voor vieringen. Daarna heb ik alle kaarten (dus de originele set, de aanvulling en mijn  nieuwste aanvullingen) handig bij elkaar in één bestand gezet. Natuurlijk kun je mog steeds kiezen tussen een groot formaat (A4) en een kleiner formaat (A5). Veel plezier ermee!

Dagritme groep 1-2 horizontaal - groot
44 downloads
Dagritme groep 1-2 horizontaal - klein
43 downloads

Dagritmekaarten peuters en kleuters verticaal   OOK MET AANVULLINGEN!

Tja, toen ik de horizontale kaartjes had uitgebreid, moest ik die aanvullingen natuurlijk ook maken voor de verticale kaartjes! De verticale kaartjes vind je -net als de horizontale kaartjes- in een groot formaat (A4) en een kleiner formaat (A5). Maar... je vind de kaartjes ook zonder tekst en met twee soorten lettertypes. Kies dus maar welke je het handigst vindt!

Dagritme groep 1-2 verticaal - zonder tekst - groot
18 downloads
Dagritme groep 1-2 verticaal - zonder tekst - klein
22 downloads
Dagritme groep 1-2 verticaal - First Grade Teacher - groot
17 downloads
Dagritme groep 1-2 verticaal - First Grade Teacher - klein
24 downloads
Dagritme groep 1 -2 verticaal - School KX_New - groot
20 downloads
Dagritme groep 1-2 verticaal - School KX_New - klein
29 downloads

Dagritmekaarten groep 3 t/m 8: alles in één handig bestand MET AANVULLINGEN!

Voor de hogere groepen heb ik eenvoudige, duidelijke, maar wel vrolijke kaartjes! Zoals je misschien weet, houd ik me altijd aanbevolen voor suggesties. En die kreeg ik, super! Nu heb ik al die losse aanvullingen toegevoegd aan het originele bestand, en heb ik ook wat kaartjes (voor het Ramadanfeest en het Offerfeest) toegevoegd. Natuurlijk mag je mij nog steeds mailen als je iets mist. Veel plezier ermee!

Dagritme groep 3-8 alle kaartjes
53 downloads

Welke dag is het vandaag?

Wanneer je met je klas de dag doorneemt, is het natuurlijk wel zo handig als je weet welke dag het dan precies is. Wel, daar heb ik ook genoeg voor!

Ik heb kaartjes met de dagen van de week, de maanden van het jaar en de dagen van de maand. De grote kaartjes zijn goed leesbaar van een afstandje, de kleine kaartjes zijn lekker compact. Ook heb ik alle kaartjes in twee lettertypes gemaakt: de ene is wat speelser, de ander is met schoolse blokletters.

Kaartjes - dag en datum groot
1603 downloads
Kaartjes - dag en datum klein
1206 downloads

Daarnaast heb ik de vertrouwde ronde seizoens- en weekkalender, perfect om je kind of je leerlingen de maanden, de seizoenen en de dagen van de week te leren.

Seizoenskalender
1006 downloads
Weekkalender
1233 downloads