School: dagritme

Dagritmekaarten groep 3 t/m 8: AANVULLING DA VINCI!

Fijn, ik kraag laatst nog een goede suggestie voor een aanvulling op mijn dagritmekaarten! Ditmaal werd mij gevraagd of ik iets kon maken voor de Da Vinci-methode. Veel plezier ermee!

Dagritme groep 3-8 Da Vinci
229 downloads

Dagritmekaarten peuters en kleuters: AANVULLING!

Ik bedenk graag handige hulpjes voor thuis en school, maar ik ontvang ook heel graag goede ideeën. Ik was dan ook erg blij toen ik een mailtje ontving met de vraag of ik voor de volgende activiteiten dagritmekaarten kon maken: voorlezen, opruimen en zwemmen. Ik ben dus lekker aan de slag gegaan en dit is het resultaat! Natuurlijk zijn deze kaarten ook in de formaten A4 en A5.

Dagritme groep 1-2 A4 aanvulling
381 downloads
Dagritme groep 1-2 A5 aanvulling
263 downloads

Dagritmekaarten peuters en kleuters

Het was een hoop werk, maar wat heb ik een plezier eraan gehad! Ik heb de kaarten in twee formaten toegevoegd (A4 en A5), zodat je zelf kunt bepalen welke je het handigst vindt.

Mocht je nog een suggestie hebben; ik houd me aanbevolen!  

Dagritme groep 1-2 A4
543 downloads
Dagritme groep 1-2 A5
532 downloads

Dagritmekaarten groep 3 t/m 8

En voor de hogere groepen wat eenvoudigere, maar wel vrolijke kaartjes! Ik heb mijn best gedaan zoveel mogelijk vakken toe te voegen, maar mocht je toch nog wat missen, stuur mij gerust een berichtje.

Dagritme groep 3-8
486 downloads

Welke dag is het vandaag?

Wanneer je met je klas de dag doorneemt, is het natuurlijk wel zo handig als je weet welke dag het dan precies is. Wel, daar heb ik ook genoeg voor!

Ik heb kaartjes met de dagen van de week, de maanden van het jaar en de dagen van de maand. De grote kaartjes zijn goed leesbaar van een afstandje, de kleine kaartjes zijn lekker compact. Ook heb ik alle kaartjes in twee lettertypes gemaakt: de ene is wat speelser, de ander is met schoolse blokletters.

Kaartjes - dag en datum groot
462 downloads
Kaartjes - dag en datum klein
378 downloads

Daarnaast heb ik de vertrouwde ronde seizoens- en weekkalender, perfect om je kind of je leerlingen de maanden, de seizoenen en de dagen van de week te leren.

Seizoenskalender
379 downloads
Weekkalender
689 downloads