Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Bonnie en ja, ik ben een echte juf.

Ik heb met veel plezier gewerkt op diverse scholen voor (speciaal) onderwijs, tot een ernstige ziekte roet in het eten gooide. 

Gelukkig ben ik weer zo goed als gezond en sta ik sinds kort weer een paar uur per week voor de klas. Op mijn vrije dagen wandel en fiets ik graag, geef ik regelmatig bijles en heb ik mijn oude hobby tekenen weer opgepakt.

Thuis heb ik een hele fijne vriend en ben ik moeder van de leukste zoon, stiefzoon èn dochter van de wereld (drie keer raden hoe ze heten...). Puur toevallig blijken alle drie kinderen een milde vorm van Autisme te hebben. Zelf heb ik de diagnose ADD en -al heb ik dit niet laten onderzoeken-  is er een vermoeden van Autisme. Laat ik het zo stellen; mijn kinderen lijken erg op hun moeder, haha! 

Tijdens mijn ziekte en herstel, besloot ik voor de lol eens een paar dagritmekaarten te gaan tekenen voor school. Terwijl ik daarmee bezig was, bedacht ik me dat ik dit soort kaartjes ook ook wel kon maken voor thuis. Van het een kwam het ander, met deze site als eindresultaat. Mijn eerste klant had ik meteen al binnen, want mijn dochter gebruikt trouw elke ochtend en avond haar kaartjes!

 

Groetjes van